ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017




Ο ΟΑΣΑ με απόφαση του  έχει τροποποιήσει τη γραμμή 301 λόγω ατυχήματος που έγινε στις 21 Ιουνίου 2017. 
Δείτε το σοβαρό τροχαίο εδώ:http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2017/06/blog-post_22.html

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον  Οκτώβριο του 2017 περίπου 50 άτομα, δημότες και εκπρόσωποι του πολιτιστικού συλλόγου Ανθούσας, με πανό και σημαίες να προβούν σε συμβολικό, ολιγόλεπτο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ανθούσας, διαμαρτυρόμενοι διότι δεν εξυπηρετούνταν με αστικό λεωφορείο τις τελευταίες 120 μέρες, λόγω της τροποποίησης που αναφέραμε.



Στην προσπάθεια του αμαξοστασιάρχη Ανθούσας να δώσει λύση στο πρόβλημα, μαζί με τους εκπροσώπους των κατοίκων της Ανθούσας καλέστηκαν και 3 συνδικαλιστές στο γραφείο του, όπου συζητήθηκε το θέμα όπως και εναλλακτικές διαδρομές. 


Οι 3 συνδικαλιστές ήταν οι Χ.Τόλιας, Γ.Κιούσσης και Μ. Καλλιακμάνης, 

Σε αυτή την άτυπη και εξ ανάγκης σύσκεψη, συμφωνήθηκε από κοινού,εκπρόσωποι των εργαζόμενων και αντιπρόσωποι των κατοίκων  να μεταβούν με  ένα λεωφορείο και να αναζητήσουν μαζί μια εφικτή,ασφαλή  εναλλακτική διαδρομή,  ούτως ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες της περιοχής.

Δυστυχώς οι εναλλακτικές διαδρομές που  προτάθηκαν  από τους δημότες, δεν ήταν ασφαλής, όπως πχ η οδός Αιγίου (επικίνδυνη κατωφέρεια), η οδός Κερκύρας με δεξιά στροφή στην οδό Θήρας (μη επαρκής χώρος ελιγμού και περιορισμένη ορατότητα). 

Με αυτόν τον τρόπο όμως οι πολίτες είδαν κι οι ίδιοι στην πράξη πως ήταν αδύνατη η διέλευση του λεωφορείου από τα συγκεκριμένα σημεία και φυσικά επικίνδυνες οι τροποποιήσεις που πρότειναν.


Έτσι οι τρεις προαναφερθέντες συνδικαλιστές ομόφωνα κατέθεσαν στο συνδικάτο έγγραφο, με το οποίο απέρριπταν τις προτεινόμενες τροποποιήσεις.



Με τη σειρά του  το Συνδικάτο βάση του ίδιου εγγράφου ενημέρωνε τον ΟΑΣΑ.



Ως εδώ όλα καλά,μέχρι που... 

Στις 24 Νοεμβρίου ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου  κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό ΥΠΜΕ  Χρήστο Σπίρτζη με θέμα: Αποκλεισμός της περιοχής Πηγάδια Ανθούσας από τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ (σχετικό link http://oikonomoub.gr/?p=3387), 


Αποτέλεσμα; Μόλις 4 μέρες μετά, στις 28 του ίδιου μήνα, ο ΟΑΣΑ αποφασίζει και  τροποποιεί την λεωφορειακή γραμμή 324 και μάλιστα την δρομολογεί από τα σημεία που οι 3 συνδικαλιστές επισήμαναν την επικινδυνότητα τους!


(Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα  ο ΟΑΣΑ  πάει σφαίρα διακινδυνεύοντας ακόμα και την ασφάλεια εργαζόμενων και επιβατών όταν μπαίνουν στη μέση τα πολιτικά μέσα.)

Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο ποιος έχει την ευθύνη για την επισφαλή τροποποίηση. 

Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και οι τρεις προαναφερθέντες συνδικαλιστές Χ.Τόλιας, Γ.Κιούσης και Μ.Καλλιακμάνης εγκάλεσαν τον παρόντα συνδικαλιστή, εκλεγμένο με την ΔΑΚΕ στην ΟΣΜΕ Π.Στάθη, διότι την επισφαλή και επιβλαβή για τους συναδέλφους οδηγούς τροποποίηση διαδίδει ότι έγινε έπειτα από πρωτοβουλία των τριών και όχι του κόμματος, του οποίου η παράταξη του,λειτουργεί ως υποκατάστημα στην δουλειά μας.

(Στα ψέματα αυτά συνδράμουν και τα αναπαράγουν κι άλλοι, ομοίων πρακτικών και ήθους.)

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, που τρεις συνδικαλιστές από διαφορετικές παρατάξεις του πρόσαψαν, επικαλούμενοι επώνυμες μαρτυρίες.

Εμείς να πούμε καταρχήν καλό είναι να ασχολείται με τα προβλήματα της Ομοσπονδίας,η οποία έχει αρκετά, εκεί τον έστειλαν οι συνάδελφοι και όχι να ψηφοθηρεί διαδίδοντας ψεύδη, υπονομεύοντας το έργο άλλων,προκειμένου να καλυφθεί η παραταξιακή και κομματική ανευθυνότητα  που οδήγησε στην επισφαλή τροποποίηση.

Διαβάζεται το...''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ'', όταν σε κοροϊδεύουν, με θράσος που περισσεύει,μπροστά στα μάτια σου.


Τέλος να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω συνδικαλιστής της ΟΣΜΕ επεμβαίνει και δημιουργεί προβλήματα σε γραμμές η καπηλεύεται το έργο άλλων...http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2016/11/324-301-301-306.html


Ακόμα και όταν πρόκειται για δυο παγκάκια...http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2017/11/blog-post_12.html









Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 1:19 μ.μ.

Search