ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016


Εδώ και ενάμιση χρόνο το ergosy.blogspot.com ο διαδικτυακός ιστότοπος που χρησιμοποιούσε ο συνδυασμός μας την τριετία 2012-2015, για να προβάλει το έργο του και για να ενημερώνει στα εργασιακά μας ζητήματα, έχει τεθεί εκτός διαδικτύου.Αυτό το έχει πράξει ομάδα ατόμων η οποία τέθηκε εκτός συνδυασμού με το πέρας των τελευταίων εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή σε ανακοίνωση μας που σας ενημερώναμε για τους λόγους της αποπομπής τους, ζητήσαμε  να ξανανέβει στο διαδίκτυο. Δεν το έπραξαν ποτέ.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που προέβησαν σε αυτή την ενέργεια, είτε η μικροψυχία της εκδικητικότητας,είτε η προστασία σε όλους αυτούς που το ergosy.blogspot.com φανέρωνε το πραγματικό τους πρόσωπο,είτε για να σβηστεί το έργο του συνδυασμού, είτε το κρύψιμο της γύμνιας των επιχειρημάτων της γελοίας αλλά και βρώμικης  προπαγάνδας εναντίον μας ,την οποία χωρίς καμία αιδώ συνεχίζουν όλο αυτό το διάστημα και που το ergosy.blogspot.com πάραυτα θα κατέρριπτεόποιοι και όσοι κι αν είναι οι λόγοι, πρόκειται για μια καθαρά φασιστική,ναζιστική,βάρβαρη πράξη!

ΠΕΤΑ ΛΑΣΠΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 

Το ergosy.blogspot.com δεν είναι κτήμα κανενός, ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους!Είναι κομμάτι της ιστορίας του κλάδου, ανήκει στον κλάδο και όποιος το θέλει εκτός διαδικτύου, μόνο για να εξυπηρετήσει ιδιοτελείς σκοπούς το πράττει.

Τους μόνους που δεν ωφελεί  η απουσία του αρχείου που ήταν δημοσιευμένο στο ergosy.blogspot.com, είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι!


Αλλά επειδή πλέον η υπομονή μας εξαντλήθηκε, κάποιοι μας κατηγορούν ότι πολύ αντέξαμε, εμείς δηλώνουμε, τους το έχουμε ήδη διαμηνύσει, ότι αν μέχρι αυτή την Κυριακή (9/10) τα μεσάνυχτα, το μπλοκ δεν είναι στον αέρα του διαδικτύου, τότε θα αναλάβουν οι αρμόδιοι να ερευνήσουν αν πρόκειται για ηλεκτρονικό έγκλημα ή όχι.όπως και για το ποιοι και πόσοι εμπλέκονται σε αυτό.

Για ότι ακολουθήσει δεν έχουμε καμία ευθύνη,εμείς όπως προείπαμε και πολύ αντέξαμε, 1,5 χρόνο!Η υπομονή σώθηκε!

 Το ergosy.blogspot.com έχει και φυσικούς και ηθικούς ιδιοκτήτες και σίγουρα δεν είναι αυτοί! 

Να διευκρινίσουμε ότι δεν ζητάμε την διαχείριση, ο κύκλος του ergosy.blogspot.com  έκλεισε, ζητάμε το ωφέλιμο για το εργασιακό μας συμφέρον και το δίκαιο, να ξαναγυρίσει ο ιστότοπος εκεί που ανήκει,στην ιστορία του κλάδου, σε όλους εμάς!Στον αέρα του διαδικτύου.Αυτό και τίποτα άλλο!

Ζητάμε κάτι παράλογο συνάδελφοι και συναδέλφισσες;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ; 

Γιατί θέλουν να σβήσουν ένα σημαντικό κομμάτι της  ιστορίας του κλάδου;Τί έχουν να κρύψουν;Ποιον εξυπηρετούν!

Επειδή όλοι κρινόμαστε βάση των έργων μας,γιατί αυτά φανερώνουν το ποιοι είμαστε, σας καλούμε  να κρίνετε την πράξη τους,αυτή φανερώνει πολλά και για το ποιόν τους, όπως και για τον τρόπο που σκέφτωνται και ενεργούν.




 Κάποτε έκαιγαν βιβλία,στην εποχή της τεχνολογίας ''καίνε'' ιστολόγια,ο τρόπος μόνο άλλαξε,ο σκοπός παραμένει ο ίδιος.

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής λοιπόν,αλλιώς την Δευτέρα το πρωί,λυπούμαστε για το κατάντημα, αλλά μόνοι τους,αυτοί οι ίδιοι, θα έχουν ανοίξει τη πόρτα της Δίωξης._

Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 12:17 μ.μ. σε ,  

Search