ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016




Προς

Πρόεδρο - Λ. Σκούλο
Γραμματέα - Κ. Σιορίκη

Κοινοποίηση
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: Κοινή σύσκεψη με ΟΑΣΑ για το Πρόγραμμα Δρομολόγησης της ΟΣΥ.

Στις 15/09/2016,ημέρα Πέμπτη, προκηρύξαμε στάση εργασίας με αιτία το τόσο σοβαρό θέμα του προγράμματος δρομολόγησης της ΟΣΥ. Ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο που πάρθηκε η απόφαση είχατε δεσμευτεί για συνέχεια των αντιδράσεων, εν τούτοις από τότε αυτή η συνέχεια δεν έχει υπάρξει.

Σας καλούμε επικαιροποιώντας την από 10/07/2015 πρόταση μας, να καλέσετε άμεσα σε σύσκεψη τους αρμόδιους που άπτονται του θέματος στον ΟΑΣΑ, μαζί βέβαια με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Πρόεδρο του Οργανισμού, αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και επιβάλετέ από κοινού να τους εκθέσουμε τα δεδομένα ώστε μέσω των επιχειρημάτων, αλλά πολύ περισσότερο των γεγονότων, να τους καταστήσουμε σαφές, ότι οι συνάδελφοι μας δεν αντέχουν άλλο, ότι η όλη κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω και ότι επιτέλους πρέπει να πάψουν να προσαρμόζουν τους ανθρώπους στα συστήματα, αλλά αντίθετα, οφείλουν και πρέπει να προσαρμόσουν τα συστήματα στον άνθρωπο.

Σας καλούμαι λοιπόν εκ νέου, να προκρίνεται άμεσα την πρόταση μας ή να προβείτε εσείς σε οποιαδήποτε ενέργεια κρίνετε σκόπιμη, φτάνει να βγούμε από την απραξία.

Παναγιώτης Σκοκέας – Χρήστος Τόλιας

         ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 10:33 π.μ. σε ,  

Search