ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016


22/04/2015

Στις 13 Απριλίου κατέθεσα καταγγελία προς:

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, Κο ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Δ/ΝΤΗ Δ/ΝΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Ο.ΣΥ Α.Ε
Κο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΩΡΑΪΤΗ

Δ/ΝΤΗ Δ/ΝΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝ Ο.ΣΥ Α.Ε
Κο ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κοινοποίηση

ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΣΥ – κα Ζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΣΥ - κ. Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

που αφορούσε συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον μου, από τον τμηματάρχη κίνησης του αμ/σιου Πειραιά Π.Δαμιανάκη.

Η καταγγελία δεν κοινοποιήθηκε πουθενά αλλού, πέραν των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων που αναγράφει.

Έρχεται λοιπόν η ΔΑΚΕ, η παράταξη που ανήκει ο αξιοκρατικά τοποθετημένος τμηματάρχης και εκδίδει ανακοίνωση για κάτι που ποτέ δεν έχει ανακοινωθεί (!) ώστε να γνωρίζουν όσοι διαβάζουν ...τι διαβάζουν!Αλήθεια αυτοί που την βρήκαν; Βρε τη ΔΑΚΕ...

Ξεκινάει λοιπόν κλασικά κατηγορώντας με για ψηφοθηρία - 2 χρόνια πριν τις εκλογές! - τι πρωτότυπο! 
Αφού πλέκει η ίδια το εγκώμιο της,για την αξιοκρατική πορεία της στον κλάδο, το κύρος και την προσφορά της, όπως η κοπή πίτας παρέα με τον πρώην Διευθύνοντα της ΟΣΥ, περνάει στην υπεράσπιση του υποδιευθυντή της,ο οποίος βέβαια έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεστε,δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιεί την θέση του και την εξουσία που έχει στην εργασιακή εικόνα των εργαζόμενων, προς άγρα ψήφων.Αυτό κατήγγειλα και μάλιστα ανέφερα ξεκάθαρα ότι έτσι λειτούργησε στις κλαδικές εκλογές το σύνολο του γραφείου κίνησης.Το αν είναι ψέμα και συκοφαντία το ξέρουμε όλοι, περισσότερο αυτοί που ξεδιάντροπα το θεωρούν θεμιτό.

Στην καταγγελία δεν θέτω κανένα ''συνάδελφο'' μάρτυρα στην δήλωση μου ''ότι ουδέποτε ''έφτιαξα ή χάλασα εργαζόμενο'', παρά μόνο τους αποδέκτες της. Εδώ η αγαπητή ΔΑΚΕ ήταν απρόσεκτη και μαρτύρησε την αλήθεια,ότι δηλαδή θεωρεί συνάδελφους της τα στελέχη της διοίκησης. Είπαμε με τον Διευθύνοντα κόβανε πίτες.

Ποιος υποτιμά την κρίση και την νοημοσύνη σας είπαμε;

Και συνεχίζει η συμπαθής ΔΑΚΕ με αναφορά στα προβλήματα μας...μάλιστα... λέτε να διοικώ εγώ το συνδικάτο τόσα χρόνια και όχι αυτοί; Γράφει επίσης ότι πήραμε στο λαιμό μας συναδέλφους εννοώντας αυτούς που υποκύπτοντας στον εκβιασμό της οικονομικής εξόντωσης, υπέγραψαν δήλωση αποκήρυξης του αγώνα του συνδυασμού, μαζί με πιστοποίηση νομιμότητας των πεπραγμένων του προηγούμενου προεδρείου.Βέβαια ξεχνούν ότι εγώ παρόλο που αντιμετωπίζω την ίδια απειλή δεν έχω αποκηρύξει τίποτα, διότι ποτέ δεν γράψαμε το παραμικρό ψέμα και όταν έρθει η ώρα του δικαστηρίου θα δούμε αν υπάρχουν αποδείξεις ή όχι, ποιος λέει ψέματα και τι αξία έχουν οι δηλώσεις που θα καταθέσουν στο δικαστήριο εναντίον μου! Σε ότι αφορά τα οικονομικά που αναφέρουν η δήλωση περί μαύρης τρύπας στο λειτουργικό ταμείο του Συνδικάτου και το κλείσιμο της με 565.000 ευρώ από το συνταξιοδοτικό μας ταμείο, είναι επίσημη δήλωση του Ταμία του Συνδικάτου μας σε διοικητικό Συμβούλιο όχι δική μου.

Έπειτα αναφέρονται στην απόπειρα συνδιαλλαγής, την παροχή δηλαδή ψήφου με ανταλλάγματα. Ω!!! Μα ναι!!! Είναι δυνατόν η παράταξη της αξιοκρατίας να ζητά ψήφους τάζοντας ανταλλάγματα;! Γίνονται αυτά στον κλάδο μας;;;!!! Πόσο ψεύτης και συκοφάντης μπορεί ναμαι! 

Όμως...πως γνωρίζουν το όνομα του συναδέλφου που αναφέρω στην καταγγελία από τη στιγμή που δεν το γράφω σε αυτή ώστε να συρθεί ''για δεύτερη φορά στα δικαστήρια''; Η αλήθεια πάει μπροστά που λένε.Πάλι απρόσεκτη η καλή μας ΔΑΚΕ.

Και βέβαια,αλίμονο, το μενού έχει και απειλές δικαστηρίων, αφού νόμος υπάρχει που να εκβιάζει και να φιμώνει,αλλά περισσότερο υπάρχει το ταμείο του Συνδικάτου, από το οποίο αφαιρούνται κάθε φορά δεκάδες χιλιάδες ευρώ όταν είναι να μηνυθεί κάποιος προκειμένου να σωπάσει. Απόδειξη ότι ποτέ για τις τόσες δίκες δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση να σας ενημερώσουν ποιο το αποτέλεσμα τους και τι πέτυχαν σπαταλώντας τα λεφτά μας.Γιατί; Γιατί σκοπός δεν είναι η τάχα θιγμένη αξιοπρέπεια, αλλά η φίμωση μέσω του εκφοβισμού.

Ύβρεις δεν ξεστόμισα, πόσο πριν τις εκλογές, αντίθετα έχω δεχθεί τόσο σε ανακοινώσεις όπως αυτή, όσο και σε διοικητικά συμβούλια χωρίς να έχω ανταποδώσει ποτέ,επίσης τα τελευταία δύο τεύχη της εφημερίδας του συνδικάτου ήταν αφιερωμένα σε μένα και στο συνδυασμό, γεμάτα από ψεύδη και συκοφαντίες.Απόδειξη ότι μετά τις εκλογές δεν έχει ξανατυπωθεί εφημερίδα,θα την ξαναχρησιμοποιήσουν όταν θα χρειαστεί να ξανασυκοφαντήσουν.

Τώρα για το έργο μας στην προηγούμενη θητεία - όσο και τώρα - για να το αναφέρουμε την περίοδο των εκλογών χρειάστηκε γιγαντοαφίσα !Το δικό τους το ζήτε κάθε μέρα!!!

Και συνεχίζουν απόλυτα κλασικά ονοματίζοντας εμάς επικίνδυνους και τους ίδιους αγωνιστές της ισότητας και της ενότητας.Ρωτήστε καλύτερα τον τμηματάρχη σας ή τον πρώην υποδιευθυντή σας, για τις μαύρες λίστες ή μάλλον αφήστε καλύτερα, μετά το πέρας της Λαμπρής θα σας τα πούμε εμείς.

Το ίδιο μονότονα κλασικά,προσπαθούν να με φορτώσουν με τον χαρακτηρισμό του φασίστα, αφού αρνούμαι το δικαίωμα του ''εκλέγειν και εκλέγεστε'' και αυτό το κάνουν ποιοι, αυτοί που έχουν καταργήσει το ανώτατο όργανο του συνδικάτου την Γενική Συνέλευση.Πως ονομάζεται αυτός που σφετερίζεται την λαϊκή εξουσία αξιαγάπητη ΔΑΚΕ;

Οι μέχρι ''πρότινος συνοδοιπόροι'' είναι νυν δική σας και το δικαστήριο δεν έδωσε καμιά απάντηση διότι απλούστατα δεν έγινε, προέκυψαν οι δηλώσεις!Όταν γίνει και αυτή τη φορά θα γίνει, τότε θα είμαι εκεί να δώσω όλες τις αποδείξεις και αυτό με τη σειρά του όλες τις απαντήσεις.

Στο ότι κάθε αυτοπαρουσίαση περισσεύει συμφωνώ απόλυτα.


*****
Όπως λοιπόν διαπιστώσατε για την ταμπακιέρα και την άνιση μεταχείριση, από όπου ξεκίνησε όλο αυτό, λέξη! Μην ανησυχείς όμως φιλτάτη ΔΑΚΕ, θα μιλήσουν οι υπολογιστές, όπως του γραφείου του Πειραιά, να δούμε ποιος είναι ο ψεύτης και ο συκοφάντης, στο πρόγραμμα ήταν, ήρθε μια ώρα αρχύτερα.

Ή ακόμα καλύτερα ανοίξτε τους εσείς,ανοίξτε τους σε όλα τα αμαξοστάσια !Υπερασπιστείτε με στοιχεία τον τμηματάρχη σας,την τιμή και το κύρος, της παράταξης της αξιοκρατίας!Βγάλτε με ψεύτη με αποδείξεις!

Ιδού η Ρόδος!

Επειδή συνάδελφοι επιβάλετε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα, μπορείτε να διαβάσετε τις ''λάσπες'' και τις ''συκοφαντίες'' μου εδώ:
http://ergazomenoiosy.blogspot.gr/2016/04/blog-post_79.html

Σε αναμονή κι άλλων δικαστικών μου διώξεων

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΚΕΑΣ 
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ - ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ
Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 4:56 π.μ. σε ,  

Search