ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015




10/07/2015

Προς
Λ. Σκούλο - Πρόεδρο

Κ. Σιορίκη - Γενικό Γραμματέα

κοινοποίηση

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: Χρόνοι διαδρομής.
Γνωρίζετε ότι οι συνθήκες εκτέλεσης των βαρδιών έχουν επιδεινωθεί με τρόπο απάνθρωπο
Εξαιρούμε στην παρούσα τις πλημμελής έως ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής στις περισσότερες αφετηρίες και τέρματα, οπού προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί οκταώρου οι συνάδελφοι μας, χωρίς χώρο διαλείμματος, τουαλέτα, ακόμα και νερό! (Αλλά βεβαιότατα στο όλο ζήτημα πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν υπόψη).

Επί του θέματος, με την εφαρμογή του θερινού 1 φάνηκαν ξανά οι αδυναμίες ενός συστήματος που όλες του τις ανεπάρκειες τις επιφορτίζει στον οδηγό.
Οι ασφυκτικοί ως εξωπραγματικοί χρόνοι διαδρομής οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αδύνατο να εκτελεστούν, έχουν άμεσο αντίκτυπο στις συνθήκες που καλούνται οι συνάδελφοι μας να εκτελέσουν το συγκοινωνιακό έργο, ενώ οι ανεπάνδρωτες βάρδιες ή τα διορθωμένα καρτελάκια φέρνουν περαιτέρω αναστάτωση στην λειτουργία του συγκοινωνιακού έργου και περαιτέρω επιδείνωση των ήδη άθλιων συνθηκών. Όλα αυτά αντανακλούν άμεσα στην ψυχοσωματική τους υγεία.
Επειδή όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα, με την εφαρμογή του Θερινού 2 η όλη κατάσταση οδεύει προς το χείριστο, προτείνω να καλέσετε άμεσα σε σύσκεψη τους αρμόδιους που άπτονται του θέματος στον ΟΑΣΑ, μαζί βέβαια και τον πρόεδρο του οργανισμού αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και επιβάλετέ από κοινού να τους εκθέσουμε τα δεδομένα ώστε μέσω των επιχειρημάτων αλλά πολύ περισσότερο των γεγονότων, να τους καταστήσουμε σαφές,ότι οι συνάδελφοι μας δεν αντέχουν άλλο, ότι η όλη κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω και ότι επιτέλους πρέπει να πάψουν να προσαρμόζουν τους ανθρώπους στα συστήματα αλλά αντίθετα οφείλουν και πρέπει να προσαρμόσουν τα συστήματα στον άνθρωπο.

Σας καλούμαι λοιπόν να προκρίνεται άμεσα την παρούσα πρόταση.


                                              Παναγιώτης Σκοκέας - Χρήστος Τόλιας

                                   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ



Αναρτήθηκε από: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ. στις 8:20 π.μ. σε  

Search